Masina de sudat la 2 capete unghi variabil model SF.02-LB

Aceasta masina de sudat in forma de L la doua capete a fost realizata pentru sudura in unghi de 90°. Este o masina ce grabeste la maxim timpul de pornire si blocare a profilelor, gratie unei comenzi unice.
Este  prevazuta posibilitatea unei legaturi externe, prin intermediul unui port serial RS 232, cu ajutorul caruia se poate face actualizarea si verificarea ‘on-line’ cu ajutorul suportului telematic.
Toate normele in vigoare, in materie de securitate au fost satisfacute integral, gratie unui control complet automat gestionat de PLC si de o siguranta bimanuala ce impiedica continuarea ciclului de lucru in cazul in care nu mai sunt respectati parametri de siguranta.
Sistemul PLC utilizat este printre altele dotat cu menghine demontabile ce permit o rapida substituire in cazul defectarii. Aceasta reduce toate posibilele probleme aparute din punct de vedere electric si rezolvarea lor in modul cel mai rapid posibil.
Fazele de functionare si de sudare au fost optimizate reducand astfel timpii morti. Temperatura de sudare este controlata electronic cu ajutorul termoregulatorului, cu care se pot vizualiza informatii pe panoul frontal al masinii. Incalzirea se efectueaza de catre o rezistenta usor de inlocuit. Presorii de blocare au o cursa de 200 mm si sunt prevazuti cu un dispozitiv automat de afisare a cotei de lucru. O data  atinsa cota profilului, cursa acestor presori este ulterior reglabila cu 6 mm in faza de blocare.
Masina de sudat are o dubla presiune de blocare : 0,5 bar in timpul fazei de pozitionare si 6 bar in timpul lucrului.
Structura modulara a masinii permite localizarea sa si in incaperi cu dimensiuni reduse. Capul mobil se pozitioneaza automat la finalul ciclului de sudare, permitand astfel operatorului sa retraga cu usurinta cadrul sudat si apoi sa repozitioneze urmatorul cadru de sudat cu aceleasi masuri.

* incepand cu septembrie 2006 au fost operate modificari ale utilajului care permit si sudura la UNGHI VARIABIL


Caracteristici

  • Dimensiuni masina : 3000*2150 h*700 mm
  • Greutate : 700 kg ;
  • Tensiune 380 V
  • Putere 3Kw
  • Presiune : 7 bar
  • Dimensiuni maxime pt profil : 130*200 mm ;