Masina de infiletat suruburi in armatura B1/ML (si varianta economica fara alimentare automata B1/ML-ECO)

Modelul B1ML este o unitate fixa de inaintare si fixare prin insurubare cu dispozitiv de alimentare cu suruburi incorporat pentru lemn, plastic si metal sau pentru fixarea armaturii pe profile. Modelul B1/ML-ECO (varianta fara alimentare automata si postament) este format din o unitate de inaintare si insurubare pentru fixarea armaturii la interiorul profilelor din PVC, cu ajutorul autofiletantelor. Unitatea de insurubare este pozitionata vertical, in fata postamentului masinii ( distanta 145 mm).
Inaltimea materialului de prelucrat (nivelul de insurubare) poate varia de la 35 mm la 95 mm deasupra planului de lucru.
Insurubarea este comandata prin pedala pulsanta ( alte variante se pot furniza la cerere).
Ciclul de insurubare cu autofiletante dureaza circa 2 secunde.
Un intrerupator pentru sfarsitul cursei permite reglarea automata a adancimii pana la care sa patrunda surubul, independent de inaltimea profilului. Pentru modelul B1/ML-ECO acest accesoriu va fi furnizat la cerere. Masina va fi furnizata cu reglajul mecanic si pneumatic in functie de indicatiile primite de la client.

CARACTERISTICI OPERATIVE :
- forme de surubelnite: Philips profil in cruce;  Pozidriv profil in cruce, trox poligonala, filet surub : 10-32 UNF- 2A
- dimensiuni surub : Ø cap : 6÷9 mm, Ø picior : 3÷4.5 mm, lungime : 13÷45 mm ( lungime minima 1.5 mm* Ø cap ), dimensiuni speciale la cerere.
- emisie sonora : nivel de presiune acustica continua echivalenta echivalenta a 83 DB(A). Punct de masurare a sonorului: 1 m in fata masinii si 0.7 m deasupra planului de lucru.
ACCESORII LA CERERE:

  • dispozitiv de blocare al profilelor, la variatiile orizontale continue ( fiecare 60 mm din centrul masinii)
  • martor de adancime pentru insurubare in canele stramte
  • unitate de alimentare cu suruburi pentru modelul B1/ML-ECO
  • postament pentru modelul B1/ML-ECO